718 Spyder RS | Porsche Nederland (2024)

718 Spyder RS | Porsche Nederland (1)

718 Spyder RS

Vanaf € 264.400,00 (consumentenadviesprijs) *

718 Spyder RS | Porsche Nederland (2)

368 kW/500 pk

Vermogen (kW)/Vermogen (pk)

3,4 s

Acceleratie van 0 - 100 km/u

308 km/h

Topsnelheid

WLTP*

13,0

l/100 km

294

g/km

Technische gegevens Configureren Vergelijk

Terug naar het begin

718 Spyder RS

Car Configurator

Ongefilterd top-down rijplezier.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (3)

Pure GT-techniek in een compromisloze open 2-zitter. Puur, ongefilterd, eerlijk. De 718 Spyder RS is een roadster met middenmotor, die compromissen in fracties van een seconde achter zich laat. Voor rijplezier met een krachtige sound die u direct hoort en voelt.

Getoonde auto met Weissach pakket en andere optionele uitrusting.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (4)

De nieuwe 718 Spyder keert terug naar de oorsprong van het roadstergevoel - met een pure en ongefilterde rijervaring die normaliter alleen voelbaar is op sportieve motorfietsen of in open racewagens.

Highlights 718 Spyder RS.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (5)

718 Spyder RS | Porsche Nederland (6)

718 Spyder RS | Porsche Nederland (7)

718 Spyder RS | Porsche Nederland (8)

718 Spyder RS | Porsche Nederland (9)

718 Spyder RS | Porsche Nederland (10)

718 Spyder RS | Porsche Nederland (11)

Design.

Extra luchtinlaatkanalen, lamellen, verhoogde downforce: de 718 Spyder RS oogt indrukwekkend dynamisch - mede dankzij de typische middenmotor Flyline en de karakterestieke windgeleiders.

Lichtgewicht constructie.

Minder gewicht - meer dynamiek: de maatregelen voor een lichtgewicht constructie - zoals het gebruik van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) - zorgen voor een behoorlijk gewichtsvoordeel. In het midden: de afneembare lichtgewicht kap.

Hoogtoerige atmosferische motor.

718 Spyder RS (WLTP)*

13,0

l/100 km

294

g/km

9.000 1/min tot aan de begrenzer en een adembenemende sound: de atmosferische hoogtoerige 4,0-liter 6-cilinder boxermotor is rechtstreeks afgeleid van de 911 GT3.

RS onderstel.

Ontwikkeld voor circuits en afgestemd op bochtige bergpassen: het uiterst nauwkeurige chassis van de 718 Cayman GT4 RS is optimaal aangepast aan het totaalconcept van de 718 Spyder RS.

Interieur.

Aan de binnenkant is alles gericht op het wezenlijke: open rijplezier met een sportief karakter - van het 718 RS specifieke stuurwiel met 12-uurmarkering tot de 3 ronde instrumenten en de portierlussen.

Weissach pakket.

Weissach. Geboorteplaats van de Porsche GT-modellen. Het Weissach pakket onderstreept deze oorsprong met tal van kenmerken in zichtbaar carbon en het 'Weissach RS' logo als typische signatuur.

Chronograph 718 Spyder RS.

De ontwerpdetails van de Chronograph 718 Spyder RS zijn perfect afgestemd op zijn gemotoriseerde voorbeeld. Exclusief voor eigenaars van de 718 Spyder RS.

360° Ervaring.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (12)718 Spyder RS | Porsche Nederland (13)

718 Spyder RS | Porsche Nederland (14)718 Spyder RS | Porsche Nederland (15)

De highlights van de 718 Spyder RS.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (16)

Aerodynamica en design

Aerodynamica en design

open hoofdstuk

Performance

Performance

open hoofdstuk

Weissach pakket

Weissach pakket

open hoofdstuk

Interieur

Interieur

open hoofdstuk

Aerodynamica en design

Meer informatie

Aerodynamica en design

Lichtgewicht cabrioletkap.

De 718 Spyder RS is geen gesloten sportwagen waarmee u met de kap naar beneden kunt rijden – maar een open bochtenjager waarmee u met de kap dicht kunt rijden. De 2-delige handbediende lichte kap met 2 strak gespannen vinnen is geheel afneembaar en kan worden gebruikt als zonnescherm of als zonnescherm met windschot. U kunt de kap ook thuis opbergen in plaats van in de opbergruimte. Dit bespaart tot 15 kg aan gewicht ten opzichte van de 718 Spyder . De kap is verkrijgbaar met rode of grijze biezen of helemaal zwart.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (17)

Achterklep met windgeleiders.

Typerend voor een

Porsche

Spyder: de karakteristieke windgeleiders aan de achterkant zetten optisch de vorm van de zwarte rolbeugel door. Een onmiskenbare look die herinneringen oproept aan het silhouet van een tot de verbeelding sprekende voorouder uit het verleden. Het bovenste deel van de behuizing van het verhoogde derde remlicht tussen de windgeleiders is gemaakt van zichtbaar carbon in combinatie met het Weissach pakket - net als de afdekking van de rolbeugel.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (18)

Extra luchtinlaatkanalen in de flanken.

Achter de bestuurder en voorpassagier, onder de vinnen van het dak, worden de zwart gespoten procesluchtinlaten gebruikt. Het resultaat: verbeterde stuwdruk van de rijwind, die de motor via de airbox van extra lucht voorziet - en de auto een nog sportiever karakter geeft. In combinatie met het Weissach pakket zijn de luchtinlaatkanalen gemaakt van zichtbaar carbon.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (19)

Front.

De sterk gevormde spoilerrand aan de voorkant, met extra spoiler voor de wielkast, zorgt voor meer aerodynamische neerwaartse druk op de vooras. Het centrale luchtinlaatkanaal in het voorste gedeelte optimaliseert ook de aerodynamica en leidt de luchtstroom naar boven door de luchtuitlaatopening voor de voorklep.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (20)

CFRP-spatborden inclusief lamellen.

De bovenste openingen in het spatbord van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) - de zogenaamde lamellen - en de nieuw ontworpen spoilerrand aan de voorkant met zijbladen optimaliseren de wielkastventilatie. Het resultaat: minder overdruk in de wielkast en dus meer downforce.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (21)

NACA-luchtinlaatkanalen.

Blijvend de tegenwind trotseren: de voorklep van bijzonder lichte, met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) in carrosseriekleur. De zwarte NACA-luchtinlaatkanalen verbeteren de remkoeling en maken het voor iedereen duidelijk: deze Spyder draagt niet voor niets de afkorting RS. In combinatie met het Weissach pakket onderstreept ook de voorklep in zichtbaar carbon – optioneel ook verkrijgbaar met gedeeltelijke lak – de autosportgenen.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (22)

Vaste achterspoiler.

De vaste achterspoiler tussen de getinte achterlichten is groter dan bij de 718 Spyder en benadrukt zo nog nadrukkelijker het prestatiegerichte design. In zijn typische GT-vorm zorgt hij voor de aerodynamische balans van de auto – zelfs als het dak open is. In combinatie met het Weissach pakket vormt de zogenaamde Gurney Flap in zichtbaar carbon een bijzonder sportieve afwerking.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (23)

Onderzijde achter met diffusor.

Perfect gevormde supersportwagentechnologie: de zwarte onderzijde achter met diffusor inclusief vinnen versnelt de luchtstroom aan de onderkant van de achterzijde en versterkt zo het zogenaamde Venturi-effect. De 718 Spyder RS zuigt zich als het ware aan de grond – voor extra downforce op de achteras.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (24)

Sportuitlaatsysteem.

Het grote volume van het lichtgewicht roestvrijstalen sportuitlaatsysteem met einddemper en 2 afzonderlijke zwarte roestvrijstalen eindpijpen vermindert de tegendruk van het uitlaatgas en laat bij elk geluidsniveau talloze endorfines vrijkomen. In combinatie met het Weissach pakket zijn de uitlaatsierstukken van titanium gemaakt en doen ze denken aan het uiterlijk van de in 2018 nieuw gelanceerde

Porsche

935.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (25)

Wielen.

De 20 inch sportbanden van de 718 Spyder RS zorgen voor afgemeten prestaties - voor een groot contactoppervlak en grip¹. Inbegrepen: de bijzonder lichte 20 inch gesmede aluminium 718

Cayman

GT4 RS wielen met 'RS' logo op de centrale wielmoer. Voor nog meer gewichtsbesparing zijn in combinatie met het Weissach pakket de 20 inch gesmeed magnesium 718

Cayman

GT4 RS wielen verkrijgbaar. Beide wielvarianten zijn er in verschillende afwerkingen, zoals aluminium zijdeglans.

¹Door de kleinere profieldiepte bestaat er op nat wegdek een grotere kans op aquaplaning.

Volgend hoofdstuk

Performance

Brandstofverbruik en Uitstoot.

718

Cayman

GT4 RS (WLTP)*

13,2

l/100 km

299

g/km

718 Spyder RS (WLTP)*

13,0

l/100 km

294

g/km

© 2024 Porsche Nederland. Cookies.Cookie instellingen.Verkoopinformatie.Open Source Software Notice.Whistleblower System.Disclaimer.

* De getoonde prijzen zijn de consumentenadviesprijs (dit is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recycling- en beheerbijdrage en leges). Lees voor meer informatie de algemene verkoopinformatie. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde prijzen zijn dagprijzen inclusief geldende belastingregels.

Met ingang van 1 juli 2020 vindt in Nederland de overgang plaats naar de WLTP testmethode. De bpm wordt niet alleen over de CO2 van de basisuitvoering berekend, maar ook (meer-)uitvoeringen en opties hebben invloed op de CO2 uitstoot. Dit betekent dat iedere unieke configuratie een nieuw berekende CO2-uitstootwaarde alsmede bpm krijgt. Voor de technische gegevens van de door u gewenste auto inclusief pakketten, optionele velgen en/of opties verwijzen wij u naar de Car Configurator of uw dealer. Afrondingsverschillen, wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. De

Porsche

dealer kan u vrijblijvend van een definitieve offerte voorzien.

** Belangrijke informatie over de volledig elektrische

Porsche

modellen kan hier gevonden worden.

Performance

Meer informatie

Performance

718 Spyder RS | Porsche Nederland (26)

Performance.

Waarschijnlijk de meest opwindende combinatie van power en de drang om vooruit te gaan: onderstelelementen beproefd en getest op het circuit, in combinatie met de GT4 RS-motor – de 718 Spyder RS brengt zijn ongetemde kracht compromisloos over op de weg. Bocht voor bocht. Kippenvelmoment voor kippenvelmoment.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (27)

Hoogtoerige atmosferische motor.

718

Cayman

GT4 RS (WLTP)*

13,2

l/100 km

299

g/km

718 Spyder RS (WLTP)*

13,0

l/100 km

294

g/km

De GT4 RS motor in een roadster: 368 kW (500 pk)bij 8.400 1/min, max. koppel 450 Nm bij 6.750 1/min. De hoogtoerige 4,0-liter 6-cilinder boxermotor met max. 9.000 1/min is verreweg de krachtigste in de 718 modelserie.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (28)

Motortechnologie uit de autosport.

6 afzonderlijke smoorkleppen voeden de 6 cilinders optimaal met lucht, voor een directe respons en een uitstekende dosering van de motor. Dankzij een centrale olietoevoer, gesmede zuigers en lichte drijfstangen van titanium is hij krachtig en robuust.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (29)

Krachtoverbrenging.

De gangwissels in de 7-traps transmissie met dubbele koppeling van

Porsche

verlopen snel en emotioneel. Zelfs de 7e versnelling heeft een korte, sportieve overbrenging. Het mechanische sperdifferentieel zorgt voor een optimale krachtoverbrenging.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (30)

Chassis met GT-technologie.

Nauwkeurig rijgedrag op bochtige bergpassen: lichtgewicht veerpootassen, strakke veren en hulpveren zorgen in combinatie met specifieke wieldragers voor een goede grip en hoge stabiliteit. Kogelgewrichten maken een bijzonder nauwkeurige wielgeleiding mogelijk.

PASM

PSM

PTV

Liftsysteem

718 Spyder RS | Porsche Nederland (31)

Porsche Active Suspension Management (PASM, –30 mm).

De elektronische verstelling van het schokdempersysteem regelt actief en continu de dempingskracht van ieder afzonderlijk wiel – afhankelijk van de toestand van het wegdek en de rijstijl. De PASM heeft 2 standen: sportief-comfortabel en sportief-strak.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (32)

Porsche Stability Management (PSM).

PSM is een automatisch regelsysteem voor stabilisering in situaties waarin de rijdynamiek zijn grenzen bereikt. De systemen kunnen in 2 stappen volledig worden uitgeschakeld.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (33)

Porsche Torque Vectoring (PTV).

De PTV verbetert de rijdynamiek. Het geïntegreerde mechanische sperdifferentieel op de achteras zorgt voor meer tractie en laterale dynamiek, evenals een aanzienlijk grotere rijstabiliteit bij lastwissels in bochten en bij het wisselen van rijstrook.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (34)

Liftsysteem vooras.

30 mm klinkt misschien niet veel, maar maakt dankzij de grotere bodemvrijheid bij snelheden tot ongeveer 60 km/u het doorslaggevende verschil.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (35)718 Spyder RS | Porsche Nederland (36)

Remmen.

Vertraging in RS stijl.

De 718 Spyder RS vertraagt indrukwekkend snel dankzij de vaste, rode aluminium monobloc remklauwen (voor/achter) met 6 of 4 zuigers, de grote, grijze composiet remschijven en de efficiënte remventilatie en -koeling.

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).

De optionele Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) zorgt voor hoge remprestaties en een constante remdruk. Het gewicht van de remschijven is ca. 50% lager dan gietijzeren remschijven van vergelijkbaar ontwerp en afmeting.

Volgend hoofdstuk

Weissach pakket

Brandstofverbruik en Uitstoot.

718

Cayman

GT4 RS (WLTP)*

13,2

l/100 km

718 Spyder RS (WLTP)*

13,0

l/100 km

294

g/km

© 2024 Porsche Nederland. Cookies.Cookie instellingen.Verkoopinformatie.Open Source Software Notice.Whistleblower System.Disclaimer.

* De getoonde prijzen zijn de consumentenadviesprijs (dit is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recycling- en beheerbijdrage en leges). Lees voor meer informatie de algemene verkoopinformatie. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde prijzen zijn dagprijzen inclusief geldende belastingregels.

Met ingang van 1 juli 2020 vindt in Nederland de overgang plaats naar de WLTP testmethode. De bpm wordt niet alleen over de CO2 van de basisuitvoering berekend, maar ook (meer-)uitvoeringen en opties hebben invloed op de CO2 uitstoot. Dit betekent dat iedere unieke configuratie een nieuw berekende CO2-uitstootwaarde alsmede bpm krijgt. Voor de technische gegevens van de door u gewenste auto inclusief pakketten, optionele velgen en/of opties verwijzen wij u naar de Car Configurator of uw dealer. Afrondingsverschillen, wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. De

Porsche

dealer kan u vrijblijvend van een definitieve offerte voorzien.

** Belangrijke informatie over de volledig elektrische

Porsche

modellen kan hier gevonden worden.

Weissach pakket

Meer informatie

Weissach pakket

718 Spyder RS | Porsche Nederland (37)

Een legendarische naam.

Weissach. De werkplek van onze monteurs. Geen wonder dus dat het optionele Weissach pakket, speciaal ontwikkeld voor de 718 Spyder RS, zo heet. De signatuur in de vorm van het 'Weissach RS' logo is te vinden op de afdekking van de bekerhouder, als stiksel op de hoofdsteunen en in reliëf op de lichtgewicht kap.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (38)

Exterieurelementen in zichtbaar carbon.

Het consistente gebruik van zichtbaar carbon verscherpt het ontwerp van de 718 Spyder RS nog meer - van de voorklep en de bovenste schalen van de buitenspiegels tot de zijbladen en procesluchtinlaten achter de bestuurder en voorpassagier tot het bovenste deel van de behuizing voor het 3e remlicht. De afdekking op de rolbeugels en de aerodynamische Gurney-flap op de achterspoiler - ook in zichtbaar carbon - ronden de consistente fijnafstelling dynamisch af.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (39)

Kap met signatuur.

De 718 Spyder RS staat voor alles open - of het nu regent of koud is, en zelfs met de kap neer. De aanblik van het vlakke silhouet met het logo van het Weissach pakket in reliëf op de lichtgewicht kap, is nog spannender dan het al was.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (40)

Titanium uitlaatsierstuk.

De 2 aparte uitlaatpijpen produceren een sound die de mondhoeken omhoog doet krullen en diep onder de huid doordringt. De look van de titanium uitlaatsierstukken is ontleend aan de 935 Motorsport limited edition uit 2018, een eerbetoon aan de legendarische 935/78 Le Mans racewagen.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (41)

Wielen van gesmeed magnesium.

De 20 inch 718

Cayman

GT4 RS magnesium gesmede wielen zijn verkrijgbaar in verschillende lakkleuren en besparen in totaal bijna 10 kg. Voor een pluspunt op het gebied van rijdynamiek dankzij de vermindering van de onafgeveerde massa – en het tomeloze rijplezier op bochtige bergwegen. De centrale wielmoer met 'RS' logo vergroot de rijambities al beneden in het dal.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (42)

Interieur met Weissach predikaat.

In combinatie met het Weissach pakket is ook het bovenste gedeelte van het dashboard bekleed met Race-Tex, dat zich op het circuit heeft bewezen en dat het uitgesproken puristische, sportieve interieur afrondt. Bovendien minimaliseert het storende reflecties in de voorruit. Het gestikte logo van het Weissach pakket op de hoofdsteunen en het embleem op de bekleding van het dashboard geeft een duidelijke indicatie van de herkomst.

Volgend hoofdstuk

Interieur

Brandstofverbruik en Uitstoot.

718

Cayman

GT4 RS (WLTP)*

13,2

l/100 km

299

g/km

718 Spyder RS (WLTP)*

13,0

l/100 km

294

g/km

© 2024 Porsche Nederland. Cookies.Cookie instellingen.Verkoopinformatie.Open Source Software Notice.Whistleblower System.Disclaimer.

* De getoonde prijzen zijn de consumentenadviesprijs (dit is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recycling- en beheerbijdrage en leges). Lees voor meer informatie de algemene verkoopinformatie. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde prijzen zijn dagprijzen inclusief geldende belastingregels.

Met ingang van 1 juli 2020 vindt in Nederland de overgang plaats naar de WLTP testmethode. De bpm wordt niet alleen over de CO2 van de basisuitvoering berekend, maar ook (meer-)uitvoeringen en opties hebben invloed op de CO2 uitstoot. Dit betekent dat iedere unieke configuratie een nieuw berekende CO2-uitstootwaarde alsmede bpm krijgt. Voor de technische gegevens van de door u gewenste auto inclusief pakketten, optionele velgen en/of opties verwijzen wij u naar de Car Configurator of uw dealer. Afrondingsverschillen, wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. De

Porsche

dealer kan u vrijblijvend van een definitieve offerte voorzien.

** Belangrijke informatie over de volledig elektrische

Porsche

modellen kan hier gevonden worden.

Interieur

Meer informatie

Interieur

718 Spyder RS | Porsche Nederland (43)

718 RS sportstuurwiel.

Nauwkeurig rijgedrag begint bij de link tussen de bestuurder en de auto: met het specifieke 718 RS sportstuurwiel inclusief de gele 12-uurmarkering. De zwarte schakelpaddles met gele markeringen zorgen voor scherpe, korte schakelbewegingen, net als in de autosport. De stuurwielkrans is uitgevoerd in Race-Tex. Een op het circuit beproefd microvezelmateriaal, dat voor een goede grip zorgt.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (44)

Keuzehendel versnellingsbak met dubbele koppeling.

Het GT-specifieke ontwerp van de keuzehendel voor de versnellingsbak met dubbele koppeling is visueel gebaseerd op een handmatige schakelpook – met handbediening. Het gripgedeelte en de schakelschoen zijn uitgevoerd in Race-Tex, het schakelpatroon in racinggeel. De keuzehendel voor de versnellingsbak met dubbele koppeling is op dezelfde manier ontworpen als sequentiële transmissies in raceauto's. Dit betekent: duw de schakelhendel naar voren in de handbediening om terug te schakelen en trek hem naar achteren om op te schakelen.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (45)

Race-Tex Interieur.

Het op het circuit geteste microvezelmateriaal Race-Tex biedt extra grip - bijvoorbeeld op de stuurwielkrans en het gripgedeelte van de keuzehendel voor de versnellingsbak met dubbele koppeling. De optionele interieuruitrustingen bieden een nog sportiever Race-Tex haptiek. De contrasterende kleuren arctic grijs of, afhankelijk van de uitrusting, karmijnrood zetten sportieve, puristische accenten op onder andere de portierlussen, de sierstiksels of de geperforeerde Race-Tex stoelmiddenbaan.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (46)

Sierlijsten in zichtbaar carbon.

De sierpanelen in zichtbaar carbon (zijdeglans) – bijvoorbeeld op het dashboard en de middenconsole – benadrukken het puristische, sportieve karakter. In combinatie met het Weissach pakket zet het embleem met het 'Weissach RS' logo een duidelijke signatuur op het sierpaneel van de bekerhouder. De dorpellijsten in zichtbaar carbon (zijdeglans) met 'Spyder RS' logo zorgen al bij het instappen voor het autosportgevoel.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (47)

Volledige kuipstoelen.

De volledige kuipstoelen van koolstofvezel in zichtbaar carbon met geïntegreerde thoraxairbag bieden een bijzonder goede zijdelingse steun bij een minimaal gewicht. De stoelmiddenbaan is gemaakt van geperforeerd Race-Tex met een zwarte onderlaag in arctic grijs of, afhankelijk van het interieur, in karmijnrood. Op de hoofdsteunen is het 'Spyder RS' logo gestikt, in combinatie met het Weissach pakket is dat het 'Weissach RS' logo. Naar keuze zijn de adaptieve sportstoelen Plus met 18-voudige verstelling verkrijgbaar.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (48)

Lichtgewicht portierpanelen.

Elke gram telt op het circuit en in haarspeldbochten - voor nog meer prestaties en rijdynamiek. Een bijdrage aan het interieur: lichtgewicht portierpanelen, portierlussen zoals in de autosport en lichtgewicht opbergnetten in plaats van opbergvakken. We hebben onszelf echter een klein aardigheidje toegestaan: afhankelijk van de uitrusting zijn de portierlussen en contraststiksels in arctic grijs of karmijnrood een extra blikvanger.

Volgend hoofdstuk

Sportmade

Brandstofverbruik en Uitstoot.

718 Spyder RS (WLTP)*

13,0

l/100 km

294

g/km

© 2024 Porsche Nederland. Cookies.Cookie instellingen.Verkoopinformatie.Open Source Software Notice.Whistleblower System.Disclaimer.

* De getoonde prijzen zijn de consumentenadviesprijs (dit is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recycling- en beheerbijdrage en leges). Lees voor meer informatie de algemene verkoopinformatie. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde prijzen zijn dagprijzen inclusief geldende belastingregels.

Met ingang van 1 juli 2020 vindt in Nederland de overgang plaats naar de WLTP testmethode. De bpm wordt niet alleen over de CO2 van de basisuitvoering berekend, maar ook (meer-)uitvoeringen en opties hebben invloed op de CO2 uitstoot. Dit betekent dat iedere unieke configuratie een nieuw berekende CO2-uitstootwaarde alsmede bpm krijgt. Voor de technische gegevens van de door u gewenste auto inclusief pakketten, optionele velgen en/of opties verwijzen wij u naar de Car Configurator of uw dealer. Afrondingsverschillen, wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. De

Porsche

dealer kan u vrijblijvend van een definitieve offerte voorzien.

** Belangrijke informatie over de volledig elektrische

Porsche

modellen kan hier gevonden worden.

Kippenvel. In het oor.

718 Spyder RS (WLTP)*

13,0

l/100 km

294

g/km

Beleef een symfonie met de titel "9.000 omwentelingen".

Galerij.

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (49)

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (50)

718 Spyder RS | Porsche Nederland (51)

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (52)

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (53)

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (54)

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (55)

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (56)

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (57)

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (58)

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (59)

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (60)

718 Spyder RS configureren.

Geselecteerd

718 Spyder RS

718 Spyder RS | Porsche Nederland (61)

WLTP*

13,0

l/100 km

294

g/km

Vanaf € 264.400,00 (consumentenadviesprijs) *

368 kW/500 pk

Vermogen (kW)/Vermogen (pk)

3,4 s

Acceleratie van 0 - 100 km/u

308 km/h

Topsnelheid

Technische gegevens Configureren Vergelijk

718 Spyder RS

Vanaf € 264.400,00 (consumentenadviesprijs) *

Prijs

368 kW/500 pk

Vermogen (kW)/Vermogen (pk)

3,4 s

Acceleratie van 0 - 100 km/u

308 km/h

Topsnelheid

WLTP*

13,0

l/100 km

294

g/km

Hoogte

1.252 mm

Breedte

1.822 mm

Lengte

4.418 mm

Wielbasis

2.482 mm

Aantal cilinders 6
Boring 102,0 mm
Slag 81,5 mm
Inhoud 3.996 cm³
Vermogen (kW) 368 kW
Vermogen (pk) 500 pk
Maximaal vermogen 8.400 1/min
Maximaal toerental 9.000 1/min
Maximaal koppel 450 Nm
Maximaal koppel 6.750 1/min
Vermogen per liter (liter/kW) 92,00 kW/l
Vermogen per liter (liter/pk) 125,00 pk/l

Topsnelheid 308 km/h
Acceleratie van 0 - 100 km/u 3,4 s
Acceleratie van 0 - 160 km/u 7,1 s
Acceleratie van 0 - 200 km/u 10,9 s
Acceleratie van 80 - 120 km/u 1,9 s
1/4 mijl 11,3 s

Hellingshoek voor/achter (stalen vering) 6,5 - 10,6 °
Drempelhoek (stalen vering) 10,3 °
Maximale bodemvrijheid (stalen vering) 79 mm

Lengte 4.418 mm
Breedte 1.822 mm
Breedte (zonder spiegels in te klappen) 1.994 mm
Hoogte 1.252 mm
Wielbasis 2.482 mm
Draaicirkel 11,4 m
Onbeladen gewicht (DIN) 1.410 kg
Onbeladen gewicht (EU) 1.485 kg
Toelaatbaar totaalgewicht 1.755 kg
Maximaal laadvermogen 345 kg

Volume bagageruimte, voor 125 l
Volume bagageruimte, achter 120 l
Brandstoftank 54 l

Verbruik laag 20,9 - 20,9 l/100 km
Verbruik middel 12,2 - 12,2 l/100 km
Verbruik hoog 11,2 - 11,2 l/100 km
Verbruik extra-hoog 11,9 - 11,9 l/100 km
Verbruik gecombineerd 13,0 - 13,0 l/100 km
CO2-emissie laag (WLTP) 476 - 476 g/km
CO2-emissie middel (WLTP) 276 - 276 g/km
CO2-emissie hoog (WLTP) 254 - 254 g/km
CO2-emissie extra-hoog (WLTP) 271 - 271 g/km
CO2-emissie gecombineerd (WLTP) 294 - 294 g/km

PDK Vanaf € 264.400,00 (consumentenadviesprijs) *

Configureren Vergelijk

Configurator.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (62)

Porsche

Connect.

Met tal van diensten en de My

Porsche

-app is

Porsche

Connect uw slimme copiloot voor dagelijks gebruik.

Ontdek meer

Chronograph 718 Spyder RS.

De Chronograph 718 Spyder RS is uw perfecte metgezel voor ritten op wegen met veel bochten. Uw sportauto aan de pols.

Meer weten

718 Spyder RS | Porsche Nederland (63)

ROADS app.

Ontdek de spannendste routes ter wereld in één app en word onderdeel van de ROADS-community.

Ontdek meer

718 Spyder RS | Porsche Nederland (64)

718 Spyder RS | Porsche Nederland (65)

Porsche

Motorsport.

Fabrieksteams en customer racing: stap in en ontdek meer.

Ontdek meer

718 Spyder RS | Porsche Nederland (66)

Individualisering & afwerking.

In de Porsche Exclusive Manufaktur bieden we tal van personalisatiemogelijkheden voor exterieur en interieur. Voor uw compleet gepersonaliseerde auto.

718 Spyder RS | Porsche Nederland (67)

Interesse.

Vraag meer informatie aan bij een Porsche Centrum.

Naar het contactformulier

Meer informatie.

Dealer zoeken
718 Spyder RS | Porsche Nederland (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 6350

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.